ru |
Достигат ли предлаганите за продажба апартаменти в Пловдив

апартаменти в пловдивПовече апартаменти в Пловдив, закупени за инвестиция

Хората обръщат парите си в имоти – за този процес се говори много през последните една-две години. Приема се като сигурна инвестиция, която няма как да бъде открадната, а стойността ú, при правилен избор, ще се покачи. Това е една от причината за завишеният интерес към предлаганите апартаменти в Пловдив. Облекченото ипотечното кредитиране също играе ключова роля в процесите на пазара на имоти. Ниските лихвени проценти дават възможност на повече хора да се възползват от тях и да планират и реализират покупка на жилище.  И още - растат и покупките на по-просторни квадратури.

Защо се повишава търсенето на апартаменти в Пловдив

По традиция, Пловдив е лидер в издадени разрешителни за строителство. Бумът в жилищното строителство е напълно закономерен процес, провокиран от търсенето. То също си има своите причини, свързват се с добрата индустриална динамика на града и в неговите околности. А това води след себе си нуждата от нова работна ръка, съответно и прираст на населението в следствие на миграцията.

Кои са новите купувачи на апартамент в Пловдив

В Пловдив идват повече хора, отколкото излизат. Те са на възраст между 19 и 55-56 години и целта им е да се възползват от възможностите, които пазарът на труда тук им предлага. Ето защо и активното индустриално строителство поражда нуждата от още жилищни имоти. Те трябва да задоволят нуждите на хората, които идват от съседни населени места.

Апартамент в Пловдив или къща край града

Въпросът е актуален за все повече хора. На 8-10 км. от Центъра, в просторна къща с двори, сред зеленина и чист въздух - това се предлага в Белащица, Брестник, Браниполе, Марково, Първенец, Златитрап и Радиново. Там на цени от 40 000 до 60 000 евро може да се купи устойчива тухлена къща с уреден двор, гараж. За сравнение, цената не е по-висока от тази, която ще е нужна за покупка на двустаен апартамент в централната част на града или тристаен, по в страни от Центъра.

Интересувате се от покупката на апартамент във Пловдив? Доверете се на офертите на: www.domaza.bg/апартаменти_в_пловдив/
ТОП Объекты
Город: Бяла

Свободные квартиры: 4

Цена
от 50 300 €
до 100 930 €

Свободные квартиры: 119

Цена
от 67 074 €
до 373 395 €

Цена
от 34 209 €
Город: София

Свободные квартиры: 8

Цена
от 10 000 €
до 229 000 €
Город: Елените

Цена
от 46 308 €
до 55 583 €
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт