ru |
Все по-активно търсене и и предлагане на имоти във Варна под наем

имоти във варна под наемФактори за активното търсене и предлагане на имоти във Варна под наем

Активното търсене и предлагане на имоти във Варна под наем се дължи на стратегическото геграфско положение на най-големия български морски град, на икономическата му роля в североизточната част на страната и на предлаганите възможности за образование, професионална реализация, туризъм и рекреация. С тези значими фактори, Варна постоянно привлича за краткосрочно или дългосрочно пребиваване хора на различни възрасти не само от региона, но и от цялата страна и чужбина.
 

Разнообразие от оферти за имоти под наем във Варна

Благодарение интензивното застрояване на града и курортните комплекси, пазарът във Варна предлага разнообразни оферти за имоти под наем. Статистическите данни години наред позиционират област Варна на първо място в страната по въведени в експлоатация жилищни сгради и жилища, като само през второто тримесечие на 2019 г. техният брой е 101 сгради с 569 жилища. Изборът на имот под наем е свързан със срока и целта на пребиваване в морския град – бизнес, работа, обучение или почивка. Най-предпочитаните наеми на жилищни и бизнес имоти са в идеалния и широкия център и близките курорти, а за търговски и складови дейности – в западните градски квартали.
 

Имот под наем във Варна със или без посредник

Изборът на подходящ имот сред разнообразните оферти занаеми в града, изисква време и добро познаване на пазарните особености. Посредничеството на брокерска  агенция с доказан опит ще ви помогне в кратки срокове да наемете сполучлив имот и да разчитате на коректни договорни отношения с наемодателя, а еднократно дължимата от страните  такса за услугата стандартно е около 50% от първия месечен наем.  
 

Цена имоти под наем Варна

Наемните цени на имотите във Варна варират според вида, размера и състоянието на обекта, както и конкретната му локация. Средната цена за наем на жилищен имот е 250-350 евро месечно, а наемите на офис и търговски площи са в широк диапазон от 5 до над 20 евро на квадратен метър. Най-високи са наемите на луксозни имоти в централните и крайбрежни райони. Актуални оферти за наеми на имоти в града, ви предлага: www.domaza.bg/имоти_във_варна_под_наем/
ТОП Объекты
Город: София

Свободные квартиры: 8

Цена
от 10 000 €
до 229 000 €

Цена
от 50 764 €

Цена
от 54 882 €
Город: Елените

Цена
от 46 308 €
до 55 583 €
Город: Близнаци

Свободные квартиры: 12

Цена
от 74 800 €
до 170 600 €
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт