ru |
Повече сделки с недвижими имоти в София от строител

недвижими имоти в софия от строителИнтересът към покупка на недвижими имоти в София от строител е голям

Офертите за недвижими имоти в София от строител привличат много силно вниманието на купувачите. В подкрепа на това твърдение са данните – близо половината от покупките през изминалата година са били именно с площи в строеж, през тази година по всичко личи, че тенденцията ще се запази.
 

Какви недвижими имоти в София от строител се търсят

Купуват се много повече имоти на етап на изграждане с Акт 14 или Акт 15. Що се отнася до жилищният пазар, тристайните апартаменти уверено увеличават продажбите си. Придобиват се предимно за собствено ползване, двустайните се използват предимно като инвестиционен инструмент.
 

Профил на купувачите на недвижим имот в София от строител

Около половината от купувачите се финансират сделките изцяло със собствени средства, останалите се възползват от добрите условия по ипотечно кредитиране, които банките в момента предлагат. Само една десета от тях използват кредитиране на 80% до 100%. Расте интересът към луксозният сегмент, като възрастовата граница на хората, които могат да си го позволят, се смъква и вече е малко над 30 години. Техните критериите се различават от тези, които доскоро битуваха в този фрагмент на пазара на имоти. Новото строителство може да ги удовлетвори, но за това е нужно време. Ето защо много по-често качествените проекти разпродават площите си „на зелено“.
 

Къде има повече избор за недвижим имот в София от строител

Активното ново строителство в новообособените жилищни зони в столицата се радва на огромен интерес. Такива са Кръстова Вада и Хладилника, Младост се разширява, от строежи изобилства и в кварталите Витоша и  Манастирски Ливади. Малко са местата, където терените за застрояване са почти изчерпани, това са основно централната част на града и зони в близост до нея.

Винаги можете да разчитате на разнообразие от оферти за имоти от строител в София на: http://www.domaza.bg/недвижими_имоти_в_софия_от_строител/
ТОП Объекты
Город: Елените

Цена
от 46 308 €
до 55 583 €
Город: Близнаци

Свободные квартиры: 12

Цена
от 74 800 €
до 170 600 €
Город: Бяла

Цена
от 28 400 €
до 99 260 €

Свободные квартиры: 8

Цена
от 64 688 €
до 159 880 €

Цена
от 50 764 €
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт