ru |
Удачно ли е закупуването на тристаен апартамент Дружба 1
 

тристаен апартамент дружба 1Как се развива пазарът при офертите за тристаен апартамент Дружба 1

Да се закупи жилище в страни от централната градска част е едно много добро решение тогава, когато районът, където се намира то, е транспортно обезпечен. Има квартали, които през последните години се възродиха и отново привлякоха вниманието на купувачите. Основната причина за това е изграждането на метро. Такъв е случаят и с големя столичен комплекс Дружба. Брокери на имоти споделят, че търсенето на тристаен апартамент Дружба 1 е активно, вниманието към тях расте.
 

Кое провокира покупката на тристаен апартамент Дружба 1

Дружба е с много добре изградена инфраструктура, удобствата в тази част на града осигуряват комфорта на жителите. Но въпреки това преди години купуването на имот тук беше до голяма степен въпрос на компромис. Сградният фонд беше еднообразен, предимно панел и ЕПК. С изграждането на метростанции и ремонтирането на основни пътни артерии и възлови кръстовища ситуацията коренно се промени. Строителните предприемачи предусетиха разгръщането на пазара на имоти и новото строителство се активизира. Активизираха се и купувачите. Виждайки обновяването на района, все по-добрата среда на живот и подобрение транспортни връзки, търсенето нарасна, нараснаха и цените на жилищата.
 

Лесна ли се намира тристаен апартамент в Дружба 1

Да се намери добро жилище с две спални тук не е трудно, но ако става дума за такова, което се намира в новопостроена сграда понякога е нужно време да се изчака. Въпреки добрите темпове на застрояване, случва де предлагането да не успее да догони търсенето. Затова едно добро решение е да се огледат имотите в незавършени още кооперации. Сделката „на зелено“ има много позитиви, един от тях е именно по-добрия избор.
 

Кой купува тристайни апартамент в Дружба 1

Наблюденията на брокери на имоти са, че расте броят на младите семейства, интересуващи се от просторните жилища в квартала. Това е добре, и е абсолютно показателно за добрите перспективи, които стоят пред големия жилищен комплекс. Младите хора са осведомени, взискателни и планират бъдещето си.
 
Разнообразие от оферти за продажба на тристайни апартаменти в София ще намерите на: www.domaza.bg/тристаен_апартамент_дружба_1/
ТОП Объекты

Цена
от 51 120 €

Цена
от 50 764 €

Цена
от 34 209 €

Свободные квартиры: 7

Цена
от 35 355 €
до 97 469 €
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт